For firmaer – hold firmaevent i Aarhus hos os

Gør jer klar til et firmaevent for jeres personale – udover det sædvanlige!

Vil I gerne holde et firmaevent i Aarhus – eller den umiddelbare nærhed af Aarhus – er Rush det perfekte bud. Hos os kan I holde et fantastisk event for jeres personale i Højbjerg, kun et stenkast fra Aarhus. Vi har faciliteterne og atmosfæren til at danne rammen om et firmaevent uanset størrelse og budget.

Et sjovt firmaevent i Aarhus, der styrker sammenholdet

Vi laver et firmaevent, som er tilpasset lige præcis jeres ønsker. Hvis du vil holde dit firmaevent i Aarhus, skal du blot kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller telefon: 86141600 med jeres ønsker og budget, så skræddersyr vi en eventpakke, som passer til jer.

Vi sørger for konkurrencer og aktiviteter, gode grin og også gerne forplejning. Vi kan lave eventet efter temaer, hvis I ønsker det, men vi kan også bare stille vores faciliteter til rådighed for jer, så I bestemmer, hvad der skal ske. Uanset hvad sørger vi for, at I får de rette rammer til at holde det perfekte firmaarrangement, der kan styrke sammenholdet i virksomheden.

Familiedag, teambuilding, motionsdag eller noget helt andet

Der er mange muligheder for at holde et firmaevent i Aarhus – men hos Rush får I noget helt særligt. I kan holde ethvert form for firmaevent hos os. Uanset om I skal holde en familiedag for ansatte og familier, et lille fyraftensarrangement, en aktivitetsdag for de ansatte eller noget helt fjerde, kan I holde det hos os. Vi har aktiviteter og lokaler ét sted – så der er plads til, at alle kan samles om at have det sjovt og hyggeligt.

Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at lave den helt rette eventpakke til jer. Så kontakt os, hvis vi skal lave et sjovt event for jeres personale.

Booking og forespørgsler foregår på aarhus@rushdanmark.dk eller tlf. 86 14 16 00.

Vi gør opmærksom på, at afbestilling af events skal ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet. Sker afbestilling senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Bemærk at arrangementet først er afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

Bemærk: Alle priser er eksklusiv moms. Ved betaling med EAN eller CVR tillægges et faktureringsgebyr på 50 kr. 

Anbefal os

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.