For børn – hold din børnefødselsdag hos os

Vi elsker at fejre børn og barnlige sjæle, og derfor vil vi gerne gøre det nemt at holde børnefødselsdag i Rush Aarhus. Med vores to fødselsdagspakker er der mulighed for at holde lige præcis den børnefødselsdag, I ønsker.

Alle fødselsdagspakkerne kræver minimum 10 deltagere. Når I har booket jeres børnefødselsdag, skal I også huske at sende en deltagerliste med navne og fødselsdato på alle hoppende fødselsdagsgæster til aarhus@rushdanmark.dk.

 

Fødselsdagshop


+ 1 times hop  (ankomst 30 min før)
+ Rush-sokker
+ Børnemenu (½ kanelmuffin. 1 lille pizza, 1 pølsehorn, 1 lille slush ice, saftevand og vand)
+ 1 time i eget festlokale
Pr. barn kr. 169,-
+ kr. 30,- i tillæg for +14 år

Lej eget lokale


+ 1 times lokaleleje (max 15 personer)
+ Medbring selv mad og drikke
+ Oprydning af lokale
Leje af lokale 599,- (+15 pers. – kontakt os)
Hop + Rush-sokker tilkøbes separat

Børnefødselsdagen består af 1 times hop efterfulgt af 1 time i eget festlokale.

Vi tilbyder fødselsdagspakkerne i følgendes tidsrum:
11:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00 – 17:00
17:00 – 19:00

Ønsker I at hoppe længere tid, kan I tilkøbe ½ times ekstra hop. Den ½ times ekstra hoppetid vil som udgangspunkt ligge før  de angivne tidsrum. Prisen for ½ times ekstra hop er 25,- tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag, lørdag og søndag er prisen 50,-.

Du kan booke din børnefødselsdag online ved at benytte “Party Booking” i toppen af siden eller kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk. Husk at oplyse os om, hvis gæsterne er vegetarer, ikke spiser svinekød eller ved spørgsmål om allergener.

Birthday After Dark

Er du til endnu mere fest og farver under børnefødselsdagen, anbefaler vi dig at prøve vores fødselsdagspakke: Birthday After Dark.
Birthday After Dark afholdes, mens der er Rush After Dark, så er du til diskolys, høj musik og godt selskab, er denne type børnefødselsdag helt sikkert noget for dig. Fødselsdagen består af:

Birthday After Dark


+ 2 timers hop
+ Rush-sokker
+ ½ time i eget party room (ved +10 deltagere)
+ 1 pizza
+ 1 sodavand
+ 1 slush ice
Pr. deltager 249,-

Vi serverer pizza og en lille slush ice til gæsterne kl. 19:30. Fra kl. 20:00 er der fri leg på trampolinerne.
Bemærk: Birthday After Dark kan i øjeblikket ikke bookes via hjemmesiden. Du bedes derfor ringe til os på +45 86 14 16 00 eller sende en mail til aarhus@rushdanmark.dk for at booke.
Birthday After Dark kræver også mindst 10 deltagere.


Fødselsdagsinvitation til din børnefødselsdag

Vi har lavet en fødselsdagsinvitation, som du selv kan printe ud og udfylde – så din børnefødselsdag kan starte på bedste vis.

Download her

Ansvarserklæring

Alle vores besøgende er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. For børn under 18 år  skal erklæringen underskrives af en forælder eller værge for at være gældende. Når erklæringen er underskrevet, gælder den i 1 år.

Bemærk: Afbestilling af events skal ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 5 hverdage før arrangementet. Sker afbestilling senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Arrangementet først er afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.