For børn

Vi elsker at fejre børn og barnlige sjæle, og derfor vil vi gerne gøre det nemt at holde fødselsdag i Rush Aarhus. Med vores to fødselsdagspakker er der mulighed for at holde lige præcis den fødselsdag, I ønsker.

Alle fødselsdagspakkerne kræver minimum 10 deltagere. Husk også at sende en deltagerliste med navne og fødselsdato på alle hoppende fødsesldagsgæster til event.aarhus@rushdanmark.dk.

Fødselsdagshop


+ 1 times hop
+ Rush-sokker
+ Børnemenu (½ kanelmuffin. 1 pizzaslice, 1 pølsehorn, 1 lille slush ice, saftevand og vand)
+ 1 time i eget festlokale
Pr. barn 149,-

Lej eget lokale


+ 1 times lokaleleje
+ Medbring selv mad og drikke
+ Oprydning af lokale
Leje af lokale 599,-
Hop + Rush-sokker tilkøbes separat

Fødselsdagen består af 1 times hop efterfulgt af 1 time i eget lokale.

Vi tilbyder fødselsdagspakkerne i følgendes tidsrum:
11:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00 – 17:00
17:00 – 19:00

Ønsker I at hoppe længere tid, kan I tilkøbe ½ times ekstra hop. Denne ekstra hoppetid vil som udgangspunkt ligge før ovenstående tidsrum. Prisen for ½ times ekstra hop er 25,- tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag, lørdag og søndag er prisen 50,-.

Du kan booke din fødselsdag online ved at benytte “Party Booking” i toppen af siden eller kontakte os på mail: event.aarhus@rushdanmark.dk. Husk at oplyse os om, hvis gæsterne er vegetarer, ikke spiser svinekød eller ved spørgsmål om allergener.

Birthday After Dark

Er du til endnu mere fest og farver under fødselsdagen, så anbefaler vi at prøve vore nye fødselsdagspakke: Birthday After Dark.
Birthday After Dark afholdes mens der er Rush After Dark, så er du til diskolys, høj musik og godt selskab, er denne type fødselsdag helt sikkert noget for dig. Fødselsdagen består af:

Birthday After Dark


+ 2 timers hop
+ Rush-sokker
+ ½ time i party room
+ 1 pizza
+ 1 sodavand
+ 1 slush ice
+ Eget festlokale (ved +10 deltagere)
Pr. deltager 249,-

Vi serverer sandwich og en lille slush ice til gæsterne kl. 19:30. Fra kl. 20:00 er der fri leg på trampolinerne.
Bemærk: Birthday After Dark kan i øjeblikket ikke bookes via hjemmesiden. I bedes derfor ringe til os på +45 86 14 16 00 eller sende en mail til event.aarhus@rushdanmark.dk for at booke.
Birthday After Dark kræver også mindst 10 deltagere.

Fødselsdagsinvitation

Vi har lavet en fødselsdagsinvitation, som du selv kan printe ud og udfylde.

Download her

Ansvarserklæring

Alle vores besøgende er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. For børn under 18 år gammel, skal erklæringen underskrives af en forælder eller værge for at være gældende. Når erklæringen er underskrevet, gælder den i 1 år.

Bemærk: Afbestilling af events skal ske på mail til event.aarhus@rushdanmark.dk senest 5 hverdage før arrangementet. Sker afbestilling senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Arrangementet først er afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.