Fitness i Rush – anderledes fitness i Aarhus

Fitness på en helt ny måde

Har du lyst til at prøve at dyrke fitness på en helt ny måde, og mangler du et sted at dyrke fitness i Aarhus? Så bør du læse videre her! Hvis du er over 16 år, kan du nemlig prøve kræfter med fitness i Rush. Fitness på trampoliner udfordrer både konditionen, din balance og evnen til at koordinere dine bevægelser. Derfor er det en helt fantastisk form for motion, der giver sved på panden og smil på læben. Vidste du, at 10 minutters trampolinhop forbrænder næsten lige så mange kalorier som 30 minutters let løb? Fitness på vores trampoliner er hårdt, det er anderledes, og det er sjovt.

Dygtige instruktører og fantastisk atmosfære

Vi har dygtige instruktører tilknyttet vores fitnesshold. Instruktørerne sørger for at skræddersy et program, der giver sved på panden HVER GANG!

Du behøver ikke være i god fitnessform eller have dyrket fitness før, hvis du vil dyrke fitness i Rush. Hos os er der plads til alle, og alle kan være med på deres eget niveau. Det vigtigste er, at du er klar til at dyrke motion på en sjov og anderledes måde i sjove og trygge omgivelser.

Fitness kan bookes i forbindelse med et firmaevent, eller polterabend. Minimum 10 personer.

Vi glæder os til at se dig!

 


© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.