Efterårsferien i Rush

Aktiviteter i efterårsferien i Rush Trampolinpark

Skal I finde på noget at lave i efterårsferien? Tag en tur i Rush, så skal vi nok gøre alt for, at I får den fedeste aktive dag og går hjem med et smil på læben og sved på panden. Vi har åbent alle hverdage i uge 42 kl. 9-18, i weekenden 10-18, med Glow Hours fra kl 16. Her slukker vi al lyset i parken, skruer op for diskolysene og musikken, og holder en kæmpe fest. For at komme til Glow Hours i ferien, skal I blot booke en normal hoppe tid. I efterårsferien har vi også camp, hvor vi får 3 dage sprængfyldt med sjov og hop. Læs mere om campen nederst på siden.

Masser af ferieaktiviteter for børn

Med årets October Pass kan du hoppe op til 120 min hver eneste dag i hele oktober til kun 499,-. Det er altså ikke mange gange, du skal forbi og give den gas på trampolinerne for, at det har været en god handel.
Hvis en hel måned lyder som lige lidt for meget, kan du nøjes med et Uge 42-Pass som gælder hele efterårsferien. 

I Rush er der noget for enhver smag! Der er trampoliner alle vegne, når du kommer ind i parken. Main Court er fuld af trampoliner, både på gulvet og på væggene. Er du mere til udspring, så har vi vores AirBag, som du kan hoppe ud i – fra både trampoliner og en vippe. Hvis du elsker at konkurrere, er der rig mulighed for det på vores Reaction Wall. Her kæmper du mod en modstander om at få flest point, ved at hoppe højest og ramme knapperne først. I har også mulighed for at spille Dodgeball – enten mod hinanden, eller ved at samle et hold herude.

 

Camp i hele efterårsferien

Vi holder camp i efterårsferien for alle børn og unge mellem 6-13 år! Der er camp både mandag (17/10)-onsdag (19/10) og onsdag (19/10)-fredag (21/10). Alle dage kl. 9.00-14.00. På campen er der både fri leg samt aktiviteter, som vores instruktører planlægger. Det gælder bare om at have det sjovt! I campen er følgende inkluderet:

  • T-shirt
  • Frugt hver dag
  • 1 par Rush strømper
  • Gave til slut

Pris for 3 dages camp: 1.099,-

Det er muligt at lave diverse tilkøb til campen:

  • 1½ times ekstra Free Jump hver dag (kl. 15.00-16.30): 100,-
  • Rush menu hver dag (vælg mellem: 3 pølsehorn + vand/juice, minipizza + vand/juice): 120,-

Anbefal os