Efterårsferien i Rush

Aktiviteter i efterårsferien i Rush Trampolinpark

Skal I finde på noget at lave i efterårsferien? Tag en tur i Rush, så skal vi nok gøre alt for, at I får den fedeste aktive dag, og går hjem med et smil på læben og sved på panden. Vi har åbent alle dage i uge 42 kl. 9-18, med Glow Hours fra kl 16. Her slukker vi al lyset i parken, skruer op for neonlysene og musikken, og holder en kæmpe fest. For at komme til Glow Hours i ferien, skal I blot booke en normal hoppe tid. I efterårsferien har vi også FunkyJumpy camp, hvor vi får 3 dage sprængfyldt med sjov og hop. Læs mere om campen nederst på siden.

Masser af ferieaktiviteter for børn – og voksne

I Rush er der noget for enhver smag! Der er trampoliner alle vegne når du kommer ind i parken. Vores Main Court er fuld af trampoliner, både på gulvet og på væggene. Er du mere til udspring har vi vores AirBag, som du kan hoppe ud i – både fra trampoliner, men også fra en vippe. Hvis du elsker at konkurrere, er der rig mulighed for det på vores Reaction Wall. Her kæmper du mod en modstander om at få flest point, ved at hoppe højest, og ramme knapperne først. I har også mulighed for at spille Dodgeball – enten mod hinanden i familien, eller ved at samle et hold herude.

Når du hopper i Rush skal du have udfyldt en ansvarserklæring. Er du under 18 år, skal en forælder eller værge udfylde den for dig – og så er du klar til at hoppe derudaf!

 

FunkyJumpy camp i efterårsferien

Vi har FunkyJumpy camp i efterårsferien for alle mellem 6-13 år! Campen foregår mandag (12/10)-onsdag (14/10), alle dage kl. 9.30-14.30, med ankomst og fri hop fra kl. 9.00. På campen vil der både være fri leg, men også aktiviteter, som vores instruktører planlægger. Det gælder bare om at have det sjovt! I campen er følgende inkluderet:

  • Tshirt
  • Frugt hver dag
  • 1 par Rush strømper
  • Gave til slut

Pris for 3 dages camp: 899,-

Det er muligt at lave diverse tilkøb til campen:

  • 1½ times ekstra Free Jump hver dag (kl. 14.30-16): 100,-
  • Rush menu hver dag (vælg mellem: 3 pølsehorn + vand/juice, foccacia + vand/juice): 120,-

Vælg datoen mandag d. 12. oktober, for at booke en plads på FunkyJumpy campen

Anbefal os