Efterårscamp 2021 hos Rush trampolinpark

Camp i efterårsferien i Rush

Ved du ikke, hvad du skal bruge din efterårsferie på? Tag på Efterårscamp for børn og unge mellem 6-13 år i Rush Århus. Vi har camp hele ugen i efterårsferien. Campen varer 3 dage, hvor vores instruktører laver et program, hvori der er plads til fri leg, hygge og samvær med de andre børn på campen. Prisen for 3 dages camp er 949,-, og denne pris inkluderer også en sej t-shirt, 2 par Rush strømper og frugt hver dag.

Campen foregår enten mandag (18/10) til onsdag (20/10) kl. 9.30-15.00, eller onsdag (20/10) til fredag (22/10) kl. 9.30-15.00. Se planen nedenfor.

Fri leg på Efterårscamp med sjove aktiviteter

Når der er fri leg i parken, har du mulighed for at prøve vores mange aktiviteter. Tag blandet andet en høvdingeboldkamp (Dodgeball) sammen med dine nye venner på sommercampen og find nogle modstandere. Se også, hvem der kan lave det sejest basketballskud på vores Slam Dunk Basketball bane. Vil du prøve noget uden bolde, så er vores populære Wipeout måske lige noget for dig – men pas på, du skal være hurtig og undgå bommene. Er du mere til én mod én kamp? Så er en gladiatorkamp på vores Battle Beam lige noget for dig. Prøv alle vores aktiviteter, når du er på efterårscamp for unge i Rush.

Book din plads på efterårscampen i dag

Køb din plads på vores efterårscamp i vores webshop. Vær opmærksom på, at du får valgt det rigtige tidspunkt, campen foregår mandag-onsdag eller onsdag-fredag i uge 42.

Husk også at tilkøbe frokostpakken, hvis I ønsker at benytte denne. Det er også muligt at tilkøbe “gavekort” til caféen, hvor I selv kan bestemme hvad beløbet skal bruges på. Vælg her det ønskede beløb, også i webshoppen ved køb af campen.

OBS: Campen oprettes kun, hvis der er minimum 9 tilmeldte. 

 

Inkluderet i prisen i alle Efterårscamps 2021:

  • T-shirt
  • Frugt hver dag
  • Rush armbånd
  • 2 par Rush sokker

Frokost på Efterårscamp

Det er muligt at få sin madpakke i køleskab i løbet af dagen. Hvis man ikke ønsker at have madpakke med, er det også muligt at købe mad i caféen. Her har vi bl.a. pizzasnegle, pølsehorn, minipizzaer og meget mere. Der kan ved bestilling af plads på efterårscampen også bestilles en frokostpakke til alle 3 dage. Pakken koster 120 kr., og vil give 3 pølsehorn eller en minipizza samt juice eller vand alle tre dage.

Oversigt over camps

Uge 42: mandag (18/10) til onsdag (20/10)  kl. 9.30-15
Uge 42:
onsdag (20/10) til fredag  (22/10) kl. 9.30-15

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen, når du bestiller din sommercamp, da den skal udfyldes af en forælder.

Anbefal os